Annons
Annons

Tjejmiddag med Eva Solo

IMG_8173_Snapseed

Hösten är den bästa tiden för att bjuda in till mysiga middagar. I samarbete med

Annons

Eva Solo bjöd jag in tre av mina finaste vänner på en härlig höstmiddag!

Desktop5_Snapseed IMG_8125_Snapseed_Snapseed_Snapseed

Extra kul att duka när man har så fint porslin, gillar dessa enkla vita tallrikarna från Legio Nova.

IMG_8215_Snapseed

Skönheten finns i det enkla, en blommande eukalyptus-kvist får göra jobbet.

IMG_8295_Snapseed

Som ni såg igår blev det jordärtskock-soppa till förrätt och när jag kikade in hos Kristin här om dagen blev jag så sugen på att laga Moules Mariniêres. Körde på Kristins recept fast jag slängde ner lite extra morot och selleri också!

_MG_8397_Snapseed

Köpte musslorna färdig skrubbade nere i fiskehyddorna, så enkelt!

_MG_8504_Snapseed

Först kom Mia som är min äldsta vän här i Malmö. Mia är den bästa att ha med sig när man ska shoppa kläder, ingen har ett så skarpt öga som hon. Kanske beror det på att hon är en grymt duktig stylist! Sen driver hon även sajten Lovely Life som har fått ett helt nytt uttryck. Just nu finns ett super snyggt mode-reportage på sidan, Mitt Möllan så susa in för lite härlig färgglad höstinspiration vet ja!

_MG_8511_Snapseed

Vi startade kvällen med varm äppelsaft med chili och ingefära. Gillar de små vita kannorna som passar lika bra som blom-vas, vinkaraff, som till varm saft!

_MG_8526_Snapseed

Till det snacksade vi frökex, fårost och hemmagjord lök och russin chutney. Recept kommer i ett annat inlägg..

_MG_8609_Snapseed

Soppan serverades i syltburkar. Det blev vin och många intressanta diskussioner!

Desktop5

Jag fick mycket assistans i köket, desto fler kockar..

_MG_8711_Snapseed

_MG_8784_Snapseed

…desto godare musslor!

Älskar när grytor är så snygga så man kan sätta dom direkt på bordet! Grytorna från Nordic Kitchen har en gjutjärnslook men är inte lika tunga och klumpiga.

_MG_8879_Snapseed

_MG_8888_Snapseed

Lina är bästa personen att bolla idéer med. Hon är småbarnsmamma, entreprenör, art director och en av grundarna till Garbergs Malmö. Hon designar även de coolaste smyckena till sitt eget varumärke Lite Kalabalik. Sen skriver hon så bra och delar med sig av sitt liv på sin blogg En lång blondin.

_MG_9032_Snapseed

Malin är den coolaste 4barns mamma jag känner. Hon är Creative Director och tillsammans med Lina grundare av Garbergs Malmö. Lina och Malin driver Lite Kalabalik tillsammans. Även Malin delar så fint med sig av sitt liv som tuff karriärs-kvinna och varm 4-barns mamma. Kika in på hennes blogg, MVH Borstahusen.

_MG_8937_Snapseed

Det blev raw blåbärs-cheesecake till dessert från Raw food House. Receptet på tårtan hittar ni i kokboxen Rå Mat

_MG_8640_Snapseed

_MG_9001_Snapseed

En underbar kväll med god mat och fint sällskap, tack!

Inlägget presenteras i samarbete med Eva Solo.

serialsue-trial-1.regular-1

DELA (14)
PINNA (2)

4 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar