Annons
Annons

Tjuvstarta våren och driv kvistar i blom

Kickstarta våren genom att ta in kvistar och driv i blom. Nästan alla tidigt vårblommande buskar och träd som sätter sina blomknoppar under sommaren innan, kan drivas under vintern. Mina favoriter är Magnolina, Forsythia, Trollhassel och Tibast för dom blommar på bar kvist och är fina klassiker i vintervasen.

Passa på att ta in kvistar när du beskär äppel- och päronträd.

Även bara gröna kvistar från hassel och björk är fina med sitt spröda bladverk. Jag bojkottar snittblommor just nu det känns helt enkelt inte hållbart att besprutade blommor transporteras över halva jordklotet för att stå i ett par dagar i mitt hem och för att sedan slängas bort! Så nu passar jag på att ta vara på kvistar när jag beskär mina buskar och träd. För dig som inte har trädgård, håll dig framme när det beskärs i parker vet ja!

Annons
DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar