Annons
Annons

Vad vill ni ha?

IMG_6881_Snapseed

Började min morgon på bästa sätt, med en löprunda och en IR-bastu session. Hoppade över frukosten och käkar nu någon form av brunch. Makrill, kokt ägg och keso, det är barndoms frukost för mig! Älskar att jobba hemifrån, landar i tystnaden då barnen är i skolan, det är då jag finner ro och kan beta av veckans lista på saker att göra.

IMG_6905_Snapseed

Jag älskar att dela med mig av vad jag gör här hemma och vad jag inspireras av. Att fota, dokumentera och dela har blivet ett sätt att leva och lika självklart som att borsta tänderna på morgonen. Men visst tryter idéerna ibland, blogg-torkan infinner sig och inget känns kul att dela med sig av… Men torkan brukar ge sig ganska snabbt. För det allra mesta gillar jag min ”happy-sphere” här på Elle Decoration, där livet är lite snyggare än det är i verkligheten, där barnen alltid är glada och hemmet alltid nystädat!

Så himla kul att Elle Decoration blivit nominerade till Årets Digitala Tidskrift, det betyder ju att jag och mina begåvade blogg-kollegor gör något rätt i alla fall!!

IMG_6914_Snapseed

Jag vet att ni är många som läser bloggen och jag skulle så gärna vilja höra med er vad ni vill läsa mer om här hos mig. Är ni trötta på att se bilder här hemma ifrån? Vill ni ha mer rese- och hotellreportage, mer rawfood recept kanske? Jag är så nyfiken på att höra vad ni tycker, ris och ros, allt är välkommet för att göra bloggen ännu bättre!

Lämna gärna en liten kommentar och om inget annat bara för att säga hej!

serialsue-trial-1.regular

Annons
DELA (3)
PINNA (0)

18 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar