Annons
Annons

Valborg

IMG_2158_Snapseed

Älskar våren och alla helg och klämdagar, lördag mitt i veckan det gillar man ju… Firade Valborg med syrran och alla våra barn. Improviserade och då blir det alltid som bäst.

IMG_2152_Snapseed

Vi körde en liten knytis och tog bara av det vi hade hemma, trodde jag var tvungen att åka och handla men vi fick minsann ihop till en riktig festmåltid. Fest blir det alltid när man lagar mat med syrran, hon är så kreativ, det finns liksom ingen ände på hennes idéer!

IMG_2168_Snapseed

Städade av vinterdammet från grillen och fyllde den med grönsaks och scampi-spett.

IMG_2192_Snapseed

Annons

IMG_3636_Snapseed

Skålade i hemmabrygd kombucha och nässelsoppa. Har ett super gott veganskt recept som jag gärna delar med mig av.

500 g palsternacka
2 liter späda nässelblad
2 gula lökar
1 morötter
3 vitlöksklyftor
1 ½ l grönsaksbuljong
1 msk olivolja
salt och peppar att smaka av

Förväll nässlorna hacka sedan ner dom och fräs med löken, vitlöken och palsternackan. Tillsätt morötterna och sjud på låg värma ca 10 min. Häll allt i en mixer, du har en super god och nyttig vårsoppa!

IMG_2194_Snapseed

IMG_2185_Snapseed

IMG_2208_Snapseed

IMG_2131_Snapseed

Det där trädet kunde inte blomma mer lägligt än så här…
IMG_3655_Snapseed

Så tändes bålet nere på Sibbarp och vi sjöng och frös in våren, precis som man ska göra.

IMG_2200_Snapseed

Sen hade kocken med sig lyxiga rawfood desserter och vi drack varmt te under filtar och pratade om hur fint vi har det och vilken tur att vi har varandra.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (38)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar