Annons
Annons

Välkomna in kaktusar!

IMG_6670_Snapseed

Jag har samlat på mig en hel del kaktusar under sommaren, nu är det dags för dom att flytta in för vintern. Jag hade ett gäng gamla glaskupor som jag inte visste vad jag skulle göra med, dom blev perfekta till kaktusarna, som ett snyggt skydd för nyfikna små händer!

IMG_6681_Snapseed

Det är galet vad växter kan förändra känslan i ett rum.

Annons

Mina tankar för mig till super coola hotellet El Fellah som jag besökte i våras, vilka maffiga kaktusar dom hade! Kika in här hur du bäst tar hand om din Trekantseuforbia eller High Chaparall som dom också kallas.

IMG_6666_Snapseed

Lite vilda västern i mitt vardagsrum liksom!

serialsue-trial-1.regular

DELA (0)
PINNA (199)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar