Annons
Annons

Vårdagjäming

IMG_6756_Snapseed

Vilken Fredag jag har haft, inte nog med att det var första dagen 2015 som dagarna blir längre än nätterna och att det var första gången jag såg en solförmörkelse! Lite molnigt men visst var det häftigt när man såg månskivan skymma solen och fåglarna plötsligt slutade att kvittra.

Annons

Jag han med en fin frukost i slottsträdgårdens växthus där John Taylor släppte sin underbart inspirerande bok ”Mitt trädgårdsår”.

IMG_6761_Snapseed

Desktop3_Snapseed

Goodiebagen bestod av ett signerat ex och ett par palsternackor, underbart!

 IMG_6787_Snapseed

Denna veckan har vi spelat in vårt första avsnitt för Trädgårdstisdag, allt är filmat och nu är klippningen i full gång, känns jätte kul! Jag hann med en snabblunch med min man på Misoteket innan jag rusade iväg till ett möte på SVT.

IMG_6790_Snapseed

Bättre lunch får man leta efter en kall och ruggig Marsdag! Rödmiso med padchoi, broccoli, marinerad shitake, udonnudlar, ingefära och massa koriander, mmmmmm

 IMG_6782_Snapseed

Tog en sväng om fiskehoddorna och handlade med mig en massa gott, så i kväll blir det räkor, havskräftor och knivmusslor. Fredagsmyset kan börja, önskar er en underbara helg!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (1)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar