Annons
Annons

Västra halvklotet i mitt bibliotek

IMG_7569_Snapseed

Mitt hem genomgår en förändring, halva bohaget åker i morgon till en annan adress och jag tackar för den tiden vi haft ihop. Jag har redan plockat ner tavlor, ställt undan för att ge plats till det nya och kanske låta det vara tomt ett tag. Smaka lite på tomheten, luften och rymden..

IMG_7561_Snapseed

IMG_7562_Snapseed

Jag trodde att jag var en person som hade problem att släppa taget om saker och ting. Det finns så mycket minnen och känslor förknippade med möbler och prylar i ens hem. Men just nu känner jag bara lättnad som det enklaste i världen liksom att skilja sig från materiella saker och jag längtar efter luft, ljus och harmoni…

Att skiljas är att dö en smula, det är ett vackert ordspråk trots att det alltigenom handlar om sorg. Just nu handlar det om min sorg.

”Partir c’est mourir un peu”

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

15 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar