Annons
Annons

Wake up kick as repeat

IMG_0349_Snapseed

Lite så känns det just nu, våren visar att den är på väg men det är fortfarande ganska segt att ta sig upp på mornarna. Jag sover utan rullgardiner, älskar att vakna med ljuset som man faktiskt märker kommer tidigare för var morgon nu i Februari.

IMG_0338_Snapseed

Sovrummet för mig är min lilla fristad, här kommer inga datorer eller telefoner över tröskeln. Jag vill ha lugn och ro även i färgvalen av sovrummet. Det är svala, pudriga, naturliga pasteller som samklingar med lite lyxigt guld.

IMG_0357_Snapseed

De härligaste jag vet är att krypa ner i nytvättade linnesängkläder, när dom är sådär sträva och styva som bara riktigt bra kvalité känns. Mina favoriter kommer från Lovely Linnen och jag gillar att man slipper stryka… Ju skrynkligare desto bättre och snyggare.

IMG_0296_Snapseed

Den gamla guldspelgeln köpte jag av dödsboet, den har stått här i huset i över 80 år, perfekt att spegla sig i när morgonångesten om vad man ska ha på sig kickar in.

IMG_0293_Snapseed

I helgen var jag på Finloppis här i Malmö som en vän organiserar. Fyndade bland annat den blå lilla klänningen från Whyred som hänger på spegeln och den långa svarta från Cos. Gillar att hänga fram kläder som decor och även om det lär dröja innan vädret tillåter att jag använder dom så kan jag njuta av plaggen varje dag!

IMG_0307_Snapseed

Idag har det blivit storstädat och alla sängkläder har blivit vädrade, det är nog det bästa tipset jag kan ge för ens sovrum, VÄDRA!!!

För det finns väl inget bättre än att kurra upp sig i en ren ny-vädrad säng!!?

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (16)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar