Annons
Annons

10 nya plantor

Här om dagen när jag hade Family Living här och plåtade, passade jag och Cleo på att ta lite sticklingar från min stora Elefantöra.

 Elefantöra är en oerhört tacksam växt när det kommer till sticklingar och själva processen för att ta en stickling är busenkel.

Annons

Oftast ser man tydligt om det kommit sticklingar, eftersom de ploppar upp som egna små plantor i sidan av krukan. Tänk er att en rot från moderplantan drar sig ut mot kanten och sen viker sig upp och blommar ut. Där är sticklingarna. I vår planta hittade jag och Cleo 10 stycken!!

I mitt norrliggande fönster får plantorna lagom mycket ljus för de gillar inte stå i starkt solsken. Nu i början innan sticklingarna har rotat sig gäller det att ge lite vatten men ofta. Så himla bra det där att man kan föröka sina favorit plantor och få en liten klonad version. Nu har jag inte mindre än 10 stycken små elefantöron som står på tillväxt, hurra!

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar