Annons
Annons

2015

permalin_full_Snapseed

Så var vi här, 2015s sista dag. Svårt att summera detta långa händelserika år, kanske det jobbigaste och absolut svåraste året jag gått igenom. Året då vår familj splittrades, året då svek och lögner kom fram men också året då jag kom i kontakt med delar av mig själv som jag inte visste fanns, året då banden till mina barn och familj blev om möjligt ännu starkare.

Annons

Året då en glöd tändes i mig och känslan av att ingen kan stoppa mig, från att leva det livet jag vill leva, infann sig. Nu så här när man ser tillbaka på det gångna året väljer jag att ta med mig allt. Det dåliga och jobbiga drar jag lärdom av, det fina och ljusa kommer jag behålla mjukt runt mitt hjärta. Bra att kunna plocka fram då livet stormar och det blåser om knutarna.

Tänker på hur dubbelt livet kan vara, att det kan göra så ont och samtidigt vara precis som det ska.

Årets sista dag avslutas snart och ett nytt oskrivet år står framför oss, super spännande. Önskar er alla ett superduper Gott Nytt 2016, nu kör vi!!!!!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar