Annons
Annons

24 timmar i Varberg

Jag sitter på tåget hem från Varberg. Bästa Kristin bjöd in alla Elle Decorations bloggare för att umgås och njuta på Varbergs stadshotell, Asian spa. En hel eftermiddag och kväll med bubbel, massage, varma källor och yoga.

Annons

Har inte känt mig så avspänd på länge. Efter en lång god frukost gick vi hem till Kristin för att hälsa på världens sötaste hundvalp och för att käka lite lunch tillsammans i hennes växthus!

Bästa Pella, Helena, Daniella och jag. Se, så trevligt vi har det tillsammans, vi är super sociala…. Hahahhahh, ni kan följa våra live stories på Instagram!

Det var första gången jag hälsade på hemma hos Kristin och det var precis lika härligt och blått som det ser ut genom hennes blogg! Kamran gick varm och hemmet förtjänar ett eget inlägg, stay tuned…

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar