Annons
Annons

Nya böcker, sol och blommande träd..

IMG_6990_Snapseed

Jag pustar ut, slappnar av och sänker mina spända axlar. Jag försöker landa i vår soliga Fredagseftermiddag. Det har varit en lång och tuff vecka, mycket roliga saker och mycket jobbiga, livet liksom… Har suttit i Radion idag, 102.0 P4, med Ebba Granat och proffsboxaren Klara Svensson.

Annons

Vi har pratat inredning, dissat musik och haft allmämt trevligt. I eftermiddag har Aftonbladet och Vi i Villa varit här och tagit lite bilder på min vackra Magnolia.

IMG_6994_Snapseed

Jag fortsätter jobba ett par timmar till och man kan ju ha värre arbetsplatser, i skuggan av ett galet blommande träd, eller hur?? Fick den fina boken Ört-te och huskurer som min underbara kollega Eva Robild skrivit. Jag älskar örtteer och nu är det ju bästa säsongen för att ge sig ut och plocka de första skotten, en massa bra recept och tips. Vad jag kan behöva mest nu är nog lite kvinnlig visdom och varmt te förstås.. Den lilla boken ”En kärleksrelation med mig själv” är fantastisk och den vill jag att alla mina systrar där ute köper, liten, lättläst och så fin att bära med sig överallt!

IMG_6984_Snapseed

Struntade i Fredags buketten idag, ingen bukett i världen går väl upp mot ett helt blommande träd.

Sol, värme och trevlig Fredag!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (24)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar