Annons
Annons

A fine little day!

IMG_8623 2_Snapseed

Det gröna militärskåpet var ett riktigt fynd, där ryms nu alla spel och pyssel-saker, man kan aldrig få nog av förvaring med tre kids i huset. Just nu gillar vi Granits samarbete med illustratören Elisabeth Dunker.

Annons

Boxar, hattlådor, väskor affischer och omslagspapper, allt gjort i återvunnen papp och så himla söta motiv sen..

IMG_8619_Snapseed

IMG_8689_Snapseed

De små kanin-pyjamasarna är uppsydda i 100% ekologisk GOTS- och Fairtrade- Certifierad bomull. Lite synd att det bara finns små storlekar, hade gärna myst runt i en liknande pyjamas själv…

IMG_8683_Snapseed IMG_8715_Snapseed

Superfin kollektion, kika in på Granit och fynda!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

(0)
DELA (14)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar