Annons
Annons

Årets sista jobb

IMG_8558_Snapseed

Nu har jag tagit julhelg. Jag knaprar pepparkakor, drar på mig de tjocka raggsockorna, sänker axlarna och känner hur lugnet sakta men säkert infinner sig. I Fredags gjorde jag och Petra årets sista jobb och kanske årets finaste…

IMG_8583_Snapseed

Julmys i skenet av fotogenlampor från Byggfabriken, vilka stämningshöjare!

IMG_8556_Snapseed

Vi hade en riktigt härlig dag, bra flow och tog det hela med ro, haha inget stress här inte;)

IMG_8578_Snapseed

Idag har jag och min stora son stekt och lagt in sill, bara 4 dagar kvar nu… Önskar en riktigt härlig helg och en fin tredje advent!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar