Annons
Annons

Arken garden spa

unnamed-3_Snapseed

Att få vakna upp i ett soligt Håkanland och äta frukost på en varm klippa slår allt. Jag och syrran var uppe och sjöng ikapp med 140 000 andra, hela Göteborg bar sjömanskostym och sommarnatten var magisk.

unnamed-4_Snapseed

Vi bodde på Hotell Arken så hela söndagen spenderades på deras fantastiska spa.

Annons

unnamed-5_Snapseed

Det jag verkligen uppskattade var den vackra omgivningen, här har vi ett spa som förför och ger nya krafter. Att mellan en kanelbastu och en isvak kunna gå och lägga sig på klipporna med havet som fond och bara sola och njuta av naturen var verkligen underbart!

unnamed-7_Snapseed

unnamed-8_Snapseed

unnamed-11_Snapseed

Favorit var fotspa, lavendelbastun och vattensängarna i det mörkrummet.

unnamed-10_Snapseed

Helhets upplevelsen är viktig för mig när jag är på spa, jag vill att alla sinnen ska bli tillfredsställda, även de estetiska. Jag tycker dom lyckats väldigt bra med vacker konst, fina tyger och mycket gröna växter.

unnamed-15_Snapseed

Nästa gång provar jag gärna några av deras klasser, dom har både yoga och meditation och kanske kör jag även ett pass på deras gym!

unnamed-14_Snapseed

Här hade jag lätt kunnat stanna en vecka eller två.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar