Annons
Annons

Återhämta sig på bästa vis

IMG_5522 2_Snapseed

Jag sopar undan spåren av plåtningen ifrån gårdagen. Ett megateam på 17 personer kom hem till oss igår morse kl 7.30 och stannade till klockan 19.00!! Vi hann med att göra många fina bilder som ni kommer att får se till våren!

IMG_5525 2_Snapseed

Mitt kontor förvandlades till sminkloge och jag bekantade mig för första gången med produkterna Less is More. En super härlig ekologisk hårvårds serie som både doftade underbart och dessutom är helt ekologiskt framtaget. Skönt att slippa Elnettes hemska hårspray;)

IMG_5475_Snapseed

Mitt bästa knep när jag har haft en hektisk dag är att somna på spikmattan. Visst, när man vaknar efter någon timme så svider det rätt rejält med det är super avslappnade och man sover så gott efter.

 IMG_5474_Snapseed

Att starta dagen med ett hett bad fullt med Epsomsalt är nog det bästa som finns. Inget får mig att slappna av så mycket som det… Nu på vintern smörjer jag in mig i jojoba och kokosolja. Tar också en extra matsked med kokosoljan i min morgon smoothie för att smörja min kropp inifrån, det är minst lika viktigt att tillföra bra oljor invärtes.

IMG_5515_Snapseed

IMG_5490_Snapseed

Lite skön musik från Devendra Banhart och en stor kopp Chaga på det så är jag full laddad igen. Det är så viktigt att stanna upp och ta hand om sig själv och jag tror ofta att vi kvinnor/mammor är ganska dåliga på det, vi servar, hjälper, stöttar och glömmer ofta oss själva. Det kommer att bli mitt nya nyårslöfte att bli bättre på det, att fylla på och ta hand om mig själv lite extra.

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar