Annons
Annons

Att få in färg

IMG_2532_Snapseed

Jag har gått och blivit kär i ett unikt konstverk från dalgångarna i Ourikaregionen. Med sin semikorta ull och upphöjda motiv som ger fantastiska nivåskillnader gör den störtskön att gå barfota och mysa på.

Annons

Jag som annars är ganska försiktig med färger, går mest i gråa nyanser och på sin höjd dova pasteller, gillar starkt de röda och blå knutna inslagen i mattans lugg.

IMG_2529_Snapseed

Mattan är från 1970 och handplockad av Alexander och Andreas som driver Rugs and Sons i Paris, kika gärna in hos dom för mer vintage matt-inspiration!

Tänk vad en matta kan förändra, genom att plocka upp ett par detaljer i samma färg, känns helt plötsligt som ett helt nytt rum.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (26)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar