Annons
Annons

Att starta på bästa sätt

IMG_4084_Snapseed

Denna sommaren har mina barn börjat sova länge om  mornarna, har säkert en hel del att göra med att dom kommer i säng sent. Kanske är mina tidiga småbarns-mornar över för alltid, känns overkligt men väldigt skönt att vakna först och få en lugn start på dagen. Att hinna vakna i lugn och ro och få 1 timme (ibland 2) innan cirkusen sätter igång är ovärderligt.

IMG_4091_Snapseed

Överraskade kidsen med picknick i trädgården. Gjorde en rå, sommarvariant på ris alla malta som dom alla älskar.

2 palsternackor
2 dl cashew
2 tsk äkta vaniljpulver
1 msk agavesirap
Lite vatten och salt
Jordgubbar
Gojibär

Gör så här
Skala palsternackor och kör i matberedare så att de blir som riskorn.
Mixa cashew, vanilj och vatten i mixer till en jämn smet.
Blanda palsternackor och cashewkrämen.
Toppa med mixade jordgubbar och gojibär.

IMG_4113_Snapseed

Fulltankad med Risallamalta och boveteplättar…

IMG_4100_Snapseed

Annons

IMG_4093_Snapseed

Underbara sommar ta aldrig slut!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (17)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar