Annons
Annons

Avokadoburgare

Det är Fredag och jag tänkte att det passar bra att bjuda på min favorit veganburgare. Jag är för tillfället helt obsessed med avokado så bättre lunch än avo/tofoburgare med cashewdressing kan jag inte tänka mig just nu.

Annons

DRESSING

2 dl cashewnötter som är blötlagda i minst 5  timmar – 1,5 dl vatten – 2,5 msk citronjuice – 2 st vitlöksklyftor – 2 krm salt – 1,5 msk näringsjäst.

Skölj de blötlagda cashewnötterna och lägg dem i en blender tillsammans med alla övriga ingredienser. Det går även bra att använda en stavmixer. Mixa på hög nivå tills såsen är fullständigt slät. Såsen kan kännas lite rinnig till en början men tjocknar lite efter en stund.

INGREDIENSER BURGARE

En avokado – sesampanerad skivad tofu som stekts i lite soya och olja – tomat skivor – strimlad röd paprika – marchésallad – koriander – peppar.

Lägg ingredienserna som en klassisk burgare, och käka med en stor sallad, HAPPY GREEN FIRDAY!!

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar