Annons
Annons

banan och havre veganpannkakor

Om du frågar mig så är dagens bästa mål frukosten. Normalt sätt börjar jag min morgon med ett stort glas ljummet citron- och ingefärsvatten för att sen käka en skål med blåbärschia-pudding. Men idag blev det pannkaksfrukost, lite lyxigare, lite godare…

Annons

Det är trots allt Fredag!

Jag slänger ihop världens godaste banan & havre vegan-pannkakor. Här kommer receptet, håll till godo.

Till ca 10 bananpannkakor behöver du:
4 dl havregryn
2 bananer
2 msk rapsolja
2 dl växtmjölk (jag tog 50/50 mandelmjölk och havremjölk)
en skvätt agavesirap
1 halv tesked vaniljpulver
1 krm kardemumma
en nypa salt
2 tsk bakpulver
Mixa havregrynen till ett fint mjöl. Mixa samman havremjölet med det resterande ingredienserna. Låt stå i 15 minuter. Stek sedan på medelhög värme i  kokosolja.

Sen toppar jag de små godingarna med jordnötssmör, vinbär och mynta. Mums!

DELA (9)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar