Annons
Annons

Bara 6 månader till…

 

150424 Limhamn VILLA LIV PÅ BILD: MALIN PERSSON hem FOTO: CAROLINA BYRMO, carolina@photocarolina.se, 0705-168456

För ganska exakt 6 månader sedan såg mitt Magnoliaträd ut så här, som en blomstrande, ljuvlig, rosa dröm. När jag tittar ut i trädgården idag ser jag mest halvruttna äpple och ett blött täcke tunga löv som håller på att kväva min stackars gräsmatta. Hoppas på mer snö riktigt snart, så jag slipper se.

Magnolian står där naken och skral men har redan nya luddiga små knoppar som ska klara sig hela kalla vintern. Och visst ger det lite hopp, hopp om att mörkret och kylan kommer att går över i något nytt, varmare och soligare. För om ganska exakt 6 månader kommer det öppna upp sig och blomma igen!

Bara 6 månader till….

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Carolina Byrmo

Annons

 

 

DELA (9)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinpersson



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar