Annons
Annons

Trä en krans

IMG_2831_Snapseed

Visst är det trevligt att mötas av en krans på dörren när man kommer hem?

IMG_2790_Snapseed

Igår trädde jag kransar till fingrarna väckte! Nå ja, nästan så var det… De luddiga lammöronen samspelar så fint med den högblanka murgrönan.

Annons

Tänkte trä en i salvia och andra örter för den goda doftens skull och hänga på skafferi-dörren i köket, väntar på att min salvia ska växa till dig i landet först!

Det enda du behöver är en ståltråd som är lite grövre, lammöron och murgröna. Vik bladen och trä på ståltråden vartannat blad murgröna vartannant lammöra. Tänk på att trä kransen ganska tät för bladen drar ihop sig efter några timmar och då blir det kalt på sina ställen. Kroka i hop ståltråden och häng upp i ett snöre!

IMG_2827_Snapseed

En bit ståltråd och ett gäng blad, busenkelt och snyggt!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (32)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar