Annons
Annons

Att bli klippt och att hjälpa

 

Jag har sådan tur att bo i Malmö där även en av Sveriges bästa frisörer håller till… Studio 1969 ligger i utkanten av stan och är en av de coolaste jag sett! Att sen bli klippt av proffset Johan Bergelin som normalt inte klipper på salong (endast på uppdrag av mode-jobb, fotograferingar och artister) är fantastiskt….

Annons

Ibland har man tur;)

Och nu har även DU chansen att bi klippt och stylad av ett proffs!!!

 

Johan kommer nämligen att medverka i en maratonklippning för Musikhjälpen!!! Detta året kommer kommer han stå och klippa folk i en glasbur på Gustav Adolfs Torg i Göteborg den 10 December!!! Johan medverkade även förra året och drog in 50 000 kr, helt fantastiskt!!

Målet i år är att dra in 100 000 kronor, så är du sugen på att bli stylad av ett proffs samtidigt som dina pengar går till välgörande ändamål och tema i år är att kvinnor ska ha rätt att överleva sin graviditet, boka. Maila Musikhjä[email protected], skriv frisör som ämne och boka in en tid, gör det nu innan det är fullt!!!!!!!! 

Läs mer här! 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar