Annons
Annons

Auguri tesoro!

 

Three years ago you came to us, you were born at 07.17 at Cittá del Sole in Rome. I wanted to call you Neva since it was snowing that day. It was love at first sight…. Your little hands and tiny feet, I still remember when you started as a pece of me! 

Annons

Du, glada, spralliga lilla människa jag är så lyckligt lottad att just jag fick vara din mamma! Jag älskar dig så, min lilla skatt.

Grattis på 3 årsdagen min underbara, fina Cleo!!!!!!!!!!!

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar