Annons
Annons

A good cause!

 

 

I will take this one in Swedish since its only for you Swedes.

Är det fler än jag som har en massa gamla glasögon som bara ligger där hemma och skrotar i lådorna?? För gamla, för stora, för mycket färg, för tråkiga, för nördiga….

Annons

Ja, listan kan bli lång!

Nu har ni chansen att skänka era gamla glasögon som inte används, till behövande barn och vuxna i och runt Tanzania. SOS Barnbyar har dragit igång ett samarbete med Specsavers Optik, klicka HÄR för att hitta en butik nära dig! Det unika med detta projektet är att varje glasögon märks vid inlämning och kan därefter spåras hela vägen till Tanzania. När glasögonen väl nått sin nya ägare kommer du att få ett sms med ett foto på en glad mottagare!

 

Rensa ut hemma och hjälp någon, t.o.m 6 oktober, skynda!!!

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar