Annons
Annons

Blue and yellow!

What a fun day!!

Got some good new ideas for the house, more of that tomorrow…. Swedish winners at Falsterbo horse show. Milo got Rolf-Göran Bengtsson´s autograph who is ranked nr 1 in the world, WOW!! Crazy car rids on country roads with loud 80´s music on the radio. Belgian waffles with jam and wipped cream. Some sun and some rain.

Annons

Pizza at Aldo´s. A car full of sleeping kids and soon, even me…

Have a good night!!

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar