Annons
Annons

Boktips

 

IMG_9826_Snapseed_Snapseed

 

En brokig mosaik bestående av gamla greker, stenålderskvinnor, Sigmund Freud, cornflakes-enteprenörer, prinsessan törnrosa, hinduistiska gudinnor, Dogge Doggelito, biologiböcker och Stig Larsson. Sommarens boktisp, Kunskapens Frukt av Liv Strömquist är as rolig. Den är undervisande utan pekpinnar. Jag skrattar rakt ut ibland och vid andra tillfällen läser jag högt för mitt sällskap, innehållet är för absurt för att inte delas. Sen blir man rejält irriterad och lite ledsen när man läser om stycket som handlar om Eva och hennes erfarenhet av att vara kvinna.

 

Annons

 

IMG_9782_Snapseed

 Det här är riktigt välkalibrerad humor som jag vill att alla tjejer och killar läser och bör vara obligatorisk på högstadiet och jag kommer att köpa den till alla mina tjejer. Jag skulle vilja att mänsklighetens extremt osofta, ”love-or-hate-realtionship” med den mänskliga kroppsdel som kallas det kvinnliga könsorganet får ett lyckligt slut.

Missade ni Livs Sommar prat 2014 ”Blood Mountain”, lyssna på det här! serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar