Annons
Annons

Box of hope

_MG_0820_Snapseed

Love is in the air! Vi börjar närma oss Alla hjärtansdag och stressen inför att hitta rätt present ökar. Lugn, du hinner fortfarande!

_MG_0805_Snapseed

Kika in hos Box of Hope och klicka hem den smarta present boxen i trä med noga utvald svenska design. Förutom hållbara produkter inom mode och skönhet hittar man delikatesser från Sveriges alla hörn. I  Alla hjärtans dag boxen blir det choklad från Österlen!

_MG_0798_Snapseed

Box of Hope är tänkt att underlätta för alla som stressar i vardagen, men ändå vill hinna göra bra val för att uppvakta någon man tycker om. Det är enkelt och snabbt att handla på nätet, men den personliga omsorgen och kärleken i paketeringen, det känns som om det är inslaget i den lokala butiken på hörnet.

_MG_0789_Snapseed

_MG_0780_Snapseed

Presentboxen är tillverkad i trä som kan användas på många olika sätt i inredningen som förvaring av toalettprylar i badrummet, eller för obetalda räkningar på skrivbordet. Dessutom går 50 kr för varje såld presentbox till välgörenhet och det gillar man ju!

Love

Annons

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (17)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar