Annons
Annons

Bygg en lampa av en bok

_MG_1804

När jag reser så älskar jag gå runt på små marknader, hitta nya idéer och blir inspirerad av lokala konstnärer. Sist jag var i Rom tog vi en tur till Urban Market i Monti och där stod en dam och sålde sin brors lampböcker.

Annons

Jag var tvungen att köpa ett par.

_MG_1796

Tänker det kan ju inte vara så svårt att bygga ihop något liknande själv. En fin bok som gröps ur, en lampsockel, sladd med kontakt och en liten strömbrytare!

_MG_1779

”La straordinaria storia del´uomo” – Ett kärt minne från en trevlig helg lyser nu upp så fint i mitt kontor!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (1)
PINNA (0)

3 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar