Annons
Annons

Bygger nytt

IMG_5430_Snapseed

Nu är vi i gång för fullt, reglar är på plats och på måndag isolerar och sätter vi upp gipsplattor.

IMG_5439_Snapseed

När vi flyttade in i det gamla huset ville mina killar tvunget ha sitt rum tillsammans, det var omöjligt att dela upp allt Lego och att sova själva var inget dom gillade..

Annons

Nu är det precis tvärtom.

IMG_5438_Snapseed

-Rummet ska vara litet, inga leksaker, inga antikviteter utan modärnt och stylish säger Tiago 11 år med lila hår. Vad var det som hände frågar jag mig själv??

IMG_5441_Snapseed

Förbered er på en pojkrums-bloppis snart, allt fint som fanns på rummet tidigare ska tydligen ut. Detta kommer bli en stor utmaning för mig, inget återanvänt, grälla färger och modärnt?? Jag är helt lost men visst ska killarna få sina tweenyrum. Jag tänker att några gamla möbler kan man nog smyga in om vi målar om och så. Och vi har redan sett ut några fina tapeter från Sandbergs nya kollektion Family…  Men nu är det fredag och det är helg, fortsättning följer på Måndag!

serialsue-trial-1.regular

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar