Annons
Annons

Costa Rica

IMG_8868_Snapseed

Hola amigos!! Så är jag äntligen framme i paradiset Santa Teresa, Costa Rica. Lämnade Stockholm och Elle-galan med -17 grader och snorkallt. Missade ni Ellegalans live sändning från Grand i Fredags kan ni kika in här och få det bästa från

Annons

röda mattan!  Bordade ett plan via London och Dallas, en galet lång resa men det var värt alla tighta conectionflights och sega timmar på planet.

IMG_8902_Snapseed

Vaknade klockan 4.30 i morse super pigg, älskar jetlag när det är på rätt håll… Tog en lång promenad längst stranden med andra morgonpigga surfare och ett gäng strandhundar. Helt magiskt.. djungelstigen ner till stranden, alla ljuden, värmen och stämningen! Idag har vi kört två surfsessions och det är såå kul!! Höga vågor och mycket strömmar i vattnet, lite läskigt men känner att jag är i säkra händer med Surfakademins proffsiga instruktörer.

Nu väntar hängmattan i sällskap med en bra bok, eftermiddagen bjuder på yoga, spirulina-smoothies och strandhäng i solnedgången. Livet är bra härligt!!!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar