Annons
Annons

Damlunch med utsikt

DSC05481_Snapseed

I fredags var jag på Damlunch med ett härligt kreativt gäng kvinnor.

IMG_5451_Snapseed

Driftiga Lina, som är AD på Garbergs, driver smyckes märket Lite Kalabalik och bloggen En lång blondin, tog initiativet till en lång härlig lunch uppe på toppen av Malmö Live. Precis vad jag behövde! Höll på att tömma min källare på en massa bråte, så fick jag en väldigt behövlig pause.

Fredag, sol, vin, utsikt över Malmö och två nya trevliga ansikten, kan det bli bättre? Marina jobbar som makeupartist och driver bloggen The Beauty Edit och Malin jobbar som fotograf. Älskar att träffa nya inspirerande människor!

IMG_5460_Snapseed

Annons

DSC05477_Snapseed

IMG_5489_Snapseed

Det är inte ofta jag käkar på Kitchen and Table, Malmös enda restaurant-rooftop 85 meter över havet. Ganska trevligt, känns inte som att man befinner sig i lilla Malmö.

IMG_5465_Snapseed

Nu tycker jag att vi kör vidare på konceptet Damlunch sista Fredagen i månaden, no matter what!

Tack för en super trevlig eftermiddag!

 serialsue-trial-1.regular

 

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar