Annons
Annons

De vackraste midsommarkransarna

tumblr_nombbcZ0yB1rvh6p6o1_1280

Midsommarnatten är kärlekens natt. En natt att få vara besatt och berusad av dofter och sirligt ljus att dansa barfota och hålla om någon man tycker om. Men vad är väl en midsommarnatt utan en vacker blomkrans?

Snubblade över dessa vackra kransar som FGLA bundit..

tumblr_n50fzzXzMA1rvh6p6o1_1280

Annons

tumblr_n6v09zdNYm1rvh6p6o1_1280

tumblr_ns7fpx52tJ1rvh6p6o1_1280

tumblr_nbrxdrXLCh1rvh6p6o1_1280

Finns väl inget finare än att ta en lång promenad på midsommarmorgon och plocka blommor längst vägkanten. Ros, Pion, Dahlia och lupin, mmmmm

Kika in här och se hur enkelt det är att binda!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: FGLA

(0)
DELA (390)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar