Annons
Annons

Den där klänningen…

IMG_4135_Snapseed

Svårt det där med att välja klänning inför ett bröllop. Extra svårt är det när man ska duka, servera, fixa lite mindre trädgårdsprojekt och det ska bli tv-program av det hela..

IMG_4147_Snapseed

Jag tror jag provade 20 klänningar i Köpenhamn innan jag bestämde mig för att slå till då jag hittade den perfekta på Other Stories. Well, perfekt var den kanske inte direkt. Vitt funkar ju inte på bröllop, så vidare det inte är du som gifter dig, och halslinningen var väl sådär…

Desktop

Men inget som inte går att ändra på. Lite klipp, trix och färgning.

Annons

IMG_4156_Snapseed

IMG_4204_Snapseed

Et voilá, lagom bohemiskt, färgglad och bekväm. Perfekt för morgondagens trädgårdsbröllop.

Programmet kommer att sändas den 5e September, håll utkik och tummarna för vädret i morgon.

serialsue-trial-1.regular

(0)
DELA (26)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar