Annons
Annons

Doften av syren

IMG_0991

Syrenerna hör till nostalgi-växterna som många av oss har ett särskilt förhållande till genom mormors syrenberså där barndomens saftkalas hölls och genom alla buketter vid skolavslutningen som gavs till fröken. Så är månadsskiftet maj-juni också ”syrenernas tid”. Mitt nästa trädgårdsprojekt är just det, att anlägga en syrenberså.

IMG_0994

Nu sprider den underbara söta doften sig i hela huset och min kropp fylls med härliga minnen av lyckorus från skolavslutningen. Tänk en nästan evigt lång sommar av ledighet som låg framför en, vilken nostalgi!

Fredagsbuketten är insatt, ett glas rött vin upphällt, snart är det perfekt glöd på grillen och vi har bästa familjefilmen som ska ses i kväll, August Rush. Grazie Alessandra;)

Nu tar vi helg!!!!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Annons

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar