Annons
Annons

Dolce Vita suédoise

Home storie

Den fjärde februari.. försöker känna efter hur det känns. Lite så där mittemellan, lite skönt och lite jobbigt. Vintern är snart avklarad men det känns fortfarande som det är en evighet till våren. Satt och jobbade på Pintrest, letar vår-inspiration för ett jobb och kom över dessa fina bilderna från mitt hem. Petra och jag tog dom i somras och de publicerades i mitt  franska favorit magasin, Milk Decoration.

Annons

Home storie

Home storie

Home storie

Kika gärna in för fler bilder här!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar