Annons
Annons

Ebbe

Då var det dags att ta fram vinterkläderna och jag tycker att det är lika svårt att hitta bra jackor varje år. Jag vill att det ska finnas ett miljötänk, det ska vara praktiska jackor som funkar hela säsongen och sen ska gärna kidsen tycka att dom är snygga så att man eliminerar ett av de potentiella svettiga morgonbråken i hallen.

Annons

När man tänker på Ebbe tänker man kanske mest på kläder för småbarn men även Tiago som är värsta tweenyn hittade både jackan Trevor quilted parka som har en skön streetvibe över sig och en fleece som föll i smaken. Mössan är en gammal favorit som hänger med på en tredje säsong!

Cleo valde kappan Tilda Quilted Coat som är lite längre och perfekt för småtjejer som inte gärna vill har överdragsyxor på sig. Idag skiner solen, det är äntligen fredag och det vill vi fira!! Jag och Ebbe tänkte bjuda er på en liten rabattkod, uppge Malin17  ger er koden 30% rabatt på ordinarie pris på Ebbekids.se. Koden gäller tills på Söndag 24.00. Ha en riktigt fin helg nu!!

 

(0)
DELA (17)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar