Annons
Annons

En dos vitaminer

_MG_0208_Snapseed

Vi har klarat oss ganska bra mot förkylning och influensa denna vintern. Lite läskigt att skriva det men jag så är det i alla fall. Mycket tror jag har att göra med att jag boostar oss varje dag med ingefära och gurkmeja i smoothies och juicer.

_MG_0225_Snapseed

Morot, citron, ananas, grapefrukt, ingefära och gurkmeja. Allt i juicern, hej och hå.

God morgon!!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Annons
(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar