Annons
Annons

En egen liten färghistoria

IMG_6315_Snapseed

Slipa i morgonljus, väldigt meditativt.

IMG_6341_Snapseed

Skickade iväg barnen till skolan, men huset är inte tyst. Det bankas och sågas, putsas och dammar… Källaren börjar ta form och de nya väggarna till sovrummen på ovanvåningen är spacklade och redo att målas.

Annons

Börjar dagen med att slipa den gamla spegeldörren som nu ska bli en skutdörr till Tiagos rum. Pausar med en kopp te och lite blogg…

IMG_6334_Snapseed

Nu kör jag vidare samtidigt som jag  lyssnar på sommar i P1 i lurarna som jag missat i sommar. Det kommer bli en grymt fin dörr som berättar sin lilla färghistoria. Från olivgrön till blå, crème och vit.

Och nu ska den får vara lite av varje!

serialsue-trial-1.regular

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar