Annons
Annons

En hemlighet

IMG_2533_Snapseed

Idag åkte jag över till Köpenhamn på jakt efter dörrar, fönster, patinerade plankor och lite annat smått och gott. Jag har åkt hit flera år och  hittar alltid vad jag behöver, plus lite till.. Hade tänkt att bevara adressen till Danmarks bästa  återbyggsdepå hemlig men eftersom jag älskar att dela med mig och tipsa kommer här bästa stället!

IMG_2521_Snapseed

Väldigt nära Köpenhamns flygplats ligger Genbyg, himmelriket för renoverings-sugna som är på jakt efter återvunnet byggmaterial.

IMG_2526_Snapseed

IMG_2490_Snapseed

Här hittar du massor av vackra beslag, både gamla och nya. Jag älskar att går runt och bli inspirerad, ofta faller bitar på plats när man kört fast i något projekt och nya idéer föds när man hittar nya spännande objekt att utgå ifrån.

IMG_2508_Snapseed

Dörrar i alla dess former och färger..

20160401-115317_Snapseed

Ett gäng paginerade blå-gråa brädor fick följa med mig hem.

IMG_2486_Snapseed

Samlade också på mig en massa spröjsade fönster för ett kommande projekt i Trädgårdstider som börjar sändas på SVT i mitten av Maj. Väldigt nöjd med dagens inköp. Nu tar jag helg, loggar ut och ska börja organisera för 8,5 års kalas här hemma! Det ska bjudas på pizza och Tiramisu, det är min lille italienare som bestämt menyn. Bara att ta på sig förklädet och börja!

Önskar er en finfin helg;)

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar