Annons
Annons

En ny vinkel från mitt badrum

Efter ganska många års bloggande från mitt hem känns det ibland som jag har fotat och skrivit om precis varenda lilla vinkel och vår här hemma. Men idag bjuder jag på en helt ny vy från mitt ganska ombloggade badrum som garanterat aldrig synts.

Annons

Det är nämligen väggen bakom mina handfat. Det har varit ett litet hörn som aldrig blev klart vid renoveringen och det har stått glömt i många år. Jag har tänkt länge att jag skulle ta tag i just denna vrå och idag blev det av, tänka sig! Jag spacklade väggen och målade färdigt glipan mellan tadelakten och gipsskivorna. Jag hängde upp den tjusiga korklisten TWIG från Lagerhaus. De fina fot-filarna som jag handlade på en marknad i Istanbul letades fram. Även den lilla smarta korgen i mässing kommer ifrån Lagerhaus och den fyllde jag såklart med det härligaste produkterna jag har från MonSun. Den fina växtfärgade kimonon är min favorit, jag har haft den i ett par år så den är väldigt välanvänd och den kommer ifrån Vandorff Studios om någon undrar.

Det här är alltså ingången till min lilla mini IR-bastu. Så lyxigt att ha den i mitt badrum och den används flitigt. Ofta sätter jag på bastun innan jag tar min löptur och det obligatoriska doppet i havet, så skönt att krypa in där och värma upp musklerna när man kommer hem trött och frusen. Tack vare den lilla bastun kan jag bada i havet året om!

MonSun har så snygga förpackningar, perfekta färgskalan till mitt badrum!

Vilken tillfredställelse det är att slutföra projekt som halkat efter, eller hur?

 

 

 

 

(42)
DELA (0)
PINNA (2)

2 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar