Annons
Annons

Fall mini-favorites

Annons


Its getting cooler and autumn is soon here, if you needs some mini- fashion  inspiration, check out The Junior and her favourite autumn outfits.

1.Outfit from Aravore 2.Star Collar from Petit Fournier, made from 100% Baby Alpaca.3.Cardigan by ESP No.1 from Scandinavian Minimall4.Bunny Sweater from Oeuf, made from 100% Baby Alpaca. 5.Skinny jeans from ESP No.1 from Everyday Weekend6.Skirt by Bobo Choses from Scandinavian Minimall7.Bag by Bobo Choses from Smallable8.Mittens from Petit Fournier, made from 100% Peruvian Baby Alpaca. 9.Boots by  Bobo Choses.

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar