Annons
Annons

Family Living in the house

Idag har vi haft Family Living här hemma. Det var Isabell N Wedin som plåtade oss, snabbare fotograf har jag nog aldrig jobbat med! Jag och Cleo har planterat om krukväxter, tagit sticklingar och gjort volter i min stora säng (det var Cleo som stod för volterna såklart).

Vilken tur att jag har min egna personliga makeup-artist, Cleo hade stenkoll på mina röda läppar hela förmiddagen..

Annons

Vilken tur att vi har vår fina Sara som hjälpte till att ta lite ”behind the scene'” bilder. Det är Sara som brukar hjälpa mig att plåta här på bloggen.

Vi snackade om gröna växter och hur man gör för att behålla sommarkänslan inne så länge det bara går. Vi hade en supermysig dag. Tidningen kommer ut i butik redan i September, är väldigt spänd på att se resultatet!

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar