Annons
Annons

Färska örter

Jag är tokig i örter, det är ljuvligt att doppa näsan i färska, doftande örter. När jag lagar mat måste det finnas många olika sorter till hands, basilika, mynta, persilja, gräslök och min favorit, koriandern såklart.

Jag planterade alla mina favoriter i en plåtlåda som ska få pryda terass-bordet. Jag tror dom kommer att trivas då örterna gillar mycket sol och dom vill absolut inte torka ut. Nu ska jag koka mig en kopp rykande varmt mynta-te. Myntat är rena mirakel örten, visste du att mynta är bra mot stress och ångest – den lättar vid förkylning – man får finare hy då den är hormonbalanserande – att myntan dessutom gynnar matsmältningen och får dig att sova lugnare om natten. Allt detta, plus den goda smaken, gör myntan och jag till bästa kompisar. Älskar att skörda direkt på mat-bordet!

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar