Annons
Annons

Formex Nordic Me

tema-inspirationsbild-2000x

Så här sammanfattas Formex-trendtema.

Nu är det tid att bli personliga och gå tillbaka till dem vi verkligen är. Att vårda både oss själva och världen runt oss. Att söka, känna och uttrycka oss. Givetvis för att vi mår bra av det, men också för att våra egna val tål att visas upp.

Vi hittar välbefinnandet i vårt ursprung och i naturen. Här finns en renhet och hållbarhet som utmanar känslan av en orolig värld. Vi interagerar i den verkliga världen – inte bara på sociala medier — och är noga med våra val. Vi konsumerar medvetet. Idag designar vi vår egen värld och vårt eget välbefinnande. Det är innebörden av Nordic Me.

Jag sätter mitt välbefinnande högt och designar min egen tillvaro på ett hållbart sätt. Struntade helt enkelt i att fara upp till Stockholm. Medans mina duktiga kolleger checkar av Formex kommer jag att ligga på bryggan på Kallis och njuta av vår fantastiska sensommar. Kika härhär, här, här och här för senaste updates…

Någon som har kommit över ett spännande formex-inlägg som ni vill dela???

serialsue-trial-1.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar