Annons
Annons

Förvandla en gammal ljuskrona

_MG_8728

Jag tycker att det blir som vackrast till jul med mycket levande ljus och gröna kvistar från både gran, tall och eukalyptus. Har varit ute efter en maffig ljusstake att ha på bordet under julmiddagarna men har inte hittat  rätt.

_MG_8517_Snapseed

Men igår när jag var på Myrorna och lämnade ur-växta kläder sprang på denna ganska fula och intetsägande kronan i furu med målade röda äpple.

_MG_8553

Klippte av äpplena samt läder remmarna som den skulle hängas upp i och tänkte att kronan blir en perfekt bas till en rund ljusstake!

_MG_8693 _MG_8609

_MG_8618

Med hjälp av floristtråd och en stor bunt med grönt förvandlades kronan sakta men säkert till en vacker ljusstake!

_MG_8638 _MG_8719

Et Voilà snyggare och maffigare ljusstake får man leta efter!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Annons
(0)
DELA (0)
PINNA (1)

2 kommentarer | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar