Annons
Annons

Four fit challenge

IMG_7661_Snapseed

Hänger på Mia och kör en Four Fit Challenge denna veckan. Valet av fyra plagg för mig föll ganska enkelt. Svarta jeans från Whyred, 3 t-shirts i vitt, grått och svart, lite av min uniform! En bra bas att variera hejvilt med koftor, jackor, ponchos, sneakers och höga klackar!

 Slå ett slag för miljö och klä dig mer klimatsmart. Registrera dig HäR du också!!!

We can’t do everything but everybody can do a little something…

 

Annons

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (14)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar