Annons
Annons

Glad Påsk!

Jag älskar påsken, mest för att helgen blir mysigt lång och för påskfrukostarna förstås! Bläddrar i Damernas där jag minsann har ett litet hemma hos reportage….

Jag mår som allra bäst när jag startar min dag med rawfood.

Annons

Just nu har jag fått dille på denna super overnightoats gröten, den är god, mättande och nyttig! Dessutom påsksnygg om man käkar den med mango och apelsin!! Jag saknar varken äggen eller sillen…

Jag höftar alltid lite med ingredienserna, vissa dagar blir det mer chiafrön och vissa dagar mer rågfingor. Mixar allt med mandelmjölk och låter dra över natten. Jag förbereder alltid extra så att det finns ett par dagar framöver i kylen. På morgonen värmer jag bara mandelmjölken lite grann innan servering. Gillar inte att äta kylskåpskall mat till frukost! Jag skär mangon i tärningar och sveper ett glas färskpressad apelsinjuice.

 Nu är det egg-hunt med kidsen i trädgården, har påskharen lämnat några ägg detta året tro?

Glad Påsk till alla fina läsare, njut av Påsken och de du älskar!

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar