Annons
Annons

Grandpa öppnar i Malmö

Screen Shot 2017-01-26 at 16.43.54

Snart öppnar Grandpa i Malmö med skandinaviskt & internationellt noga utvalt mode, inredning och vintage. Detta blir deras femte butik, tre finns i Stockholm och en i Göteborg. Dom slår upp portarna till den nya butiken i Malmö början av Mars.

Annons

Butiken öppnar på Södra Förstadsgatan, bästa läget bredvid min favoritbutik ABSmåland som jag skrivit om tidigare i min Malmö guide.

Välkomna säger jag med öppenfamn!

serialsue-trial-1-1.regular-1

(0)
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar