Annons
Annons

Grönkålschips med oregano och vitlök.

IMG_5094

Vi konsumerar sjukt mycket grönkål för tillfället, hela familjen fullkomligt älskar nämnligen grönkålschips. Provade ett nytt recept igår, superenkelt, nyttigt och gott!

1 vitlöksklyfta

1/2 kruka färsk oregano

2 msk olivolja

2 krm salt

ca 400 g hela grönkålsblad

1 tsk tamarisoja

Gör så här.

Annons

Skala och riv vitlöken, hacka oreganon fint. Blanda vitlök och oreganon med olja och salt. Massera in oljan i grönkålsbladen och lägg in dom in torken eller vanlig ugn på lägsta möjliga värme. Du kan låta luckan var lite öppen om du inte har 42 grader funktionen på din ugn, öppna då och då helt för att släppa ut fukten. Ca 1 timme och chipsen är klara att ätas!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinperssonAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar